Van Merlenhaven

De mooie en levendige jachthaven van Heemstede

Algemeen

Gratis adverteren voor leden

 

Voor de Watersportverenigingen

De Watersportmarkt is een advertentie-website voor de watersport in het algemeen.  Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief met een kolom "uitgelicht". In 2014 willen wij ook aandacht besteden aan watersportverenigingen. Heeft u leuk, bijzonder of interessant nieuws, laat het ons dan weten. Stuur uw bericht naar: www.dewatersportmarkt.nl

Adverteren

Ook uw leden kunnen altijd gratis adverteren. Wij zouden het zeer op prijs stellen wanneer u de leden van uw vereniging hiervan op de hoogte stelt.

Vriendelijk groet,
Bert van Well
Het watersportmarkt team

Vaartocht gehandicapte kinderen 2013

 

Evenals vorige jaren heeft de evenementen commissie ook dit jaar weer een vaartocht voor geestelijk gehandicapte kinderen van de Voorthuijsen School georganiseerd en wel op 6 september 2013. Een flink aantal enthousiaste schippers hadden zich beschikbaar gesteld om deze kinderen wederom een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

Begeleid door de Havendienst van Haarlem en een aantal boten van de Haarlemse Reddingsbrigade voeren we door het Spaarne langs een mooi stukje Haarlem waarbij we op de terugweg door Tante Saar een ijsje kregen aangeboden. Het was mooi weer dus we hadden een geweldige leuke tocht welke afgesloten werd met een lunch welke was aangeboden door de school.

 

Al met al een geweldige dag waarbij we Bert en Anneke van Schooten en Peter Ruigrok van der Werven bedanken voor de organisatie en de Havendienst en Reddingsbrigade voor de hulp en begeleiding.

 

Ga voor het bekijken van de foto’s naar het menu foto’s of klik hier.

Lotte en de Bliksem

Op 29 juni werd de haven getroffen door noodweer met bliksem en donder. U weet het nog wel. Er was zeer veel schade, de elektriciteit was uitgevallen en vele booteigenaren waren getroffen. Lees hier het relaas van Coen Kruythof over Lotte en de zoektocht naar een vervangend schip.

IJsje na dag varen voor gehandicapte kinderen

 

7 september2012 werd er weer een tocht georganiseerd voor kinderen met een verstandelijke handicap van de Van Voorthuijsenschool uit Haarlem.
Enthousiaste schippers hadden zicht beschikbaar gesteld om deze kinderen een geweldige dag te geven.

 

25 Boten werden begeleid door de Havendienst van Haarlem en 3 boten van de Reddingsbrigade voor een tocht door Haarlem met als verrassing
een ijsje bij Tante Saar.

De organisatie was geweldig.

 

Ga voor het bekijken van de foto's naar het "foto's" in het menu of klik hier.

Kindertheater 2011

Ook de foto's van het Kindertheater 2011 zijn weer op de website geplaatst.

Ga voor het bekijken van de foto's naar het "foto's" in het menu of klik hier.

Statistieken

Gebruikers
111
Artikelen
61
Weblinks
5
Artikelen hits
149483

Wie is online

We hebben 10 gasten en geen leden online